Waarom “Pareisbureau”?
8 januari 2019

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik mijn bedrijf “Pareisbureau” genoemd heb. Het heeft een bijzondere schrijfwijze en ik boek natuurlijk niet alleen maar reizen naar Parijs… Waarom dan toch de naam Pareisbureau?

Jaren geleden, toen ik weer een van de vele afwijzingen had gekregen om bij een reisbureau te gaan werken (lees: geen ervaring, niet de goede papieren…; ik heb namelijk in eerste instantie Frans gestudeerd!) zei ik tegen Martijn: Ach, let maar op, ooit begin ik mijn eigen Pareisbureau! Hij moest lachen en zei direct: daar hou ik je aan! Dan kun je namelijk 2 van je grote “liefdes” samenvoegen in de naam van je bedrijf; de liefde voor Parijs en de liefde voor de reiswereld!

Ik hoefde dan ook geen seconde te twijfelen toen ik mij in maart 2016 bij Personal Touch Travel aansloot en vervolgens naar de KvK stapte om mij te registreren. Hier staat uiteraard “Laura Westerbrink Personal Touch Travel” geregistreerd, want ik heb mij niet voor niets aangesloten bij Personal Touch Travel. Maar ik heb ook direct de naam Pareisbureau laten registreren.

Laatst kreeg ik de opmerking: staat het voor Personal Assistent Reisbureau? Dat vond ik ook mooi gevonden! Want dat is natuurlijk waar ik ook voor sta: ik ben jouw persoonlijke reisadviseur. Ik heb niet voor niets “Jouw reis op jouw manier” als slogan. Of je nu naar Parijs wil of naar Zuid-Afrika, of misschien wel naar de USA of gewoon een weekendje weg in Nederland… Mijn hart heb ik verloren aan Frankrijk en Parijs, maar dat zegt natuurlijk niet dat jouw droomreis, zomervakantie, stedentrip of wintersport daar ook heen gaat.

Kortom: ik heb mijn bedrijf genoemd naar iets waar ik mijn hart aan heb verloren. Ik ben namelijk van mening dat het heel belangrijk is om te doen wat je leuk vindt. Mijn hobby is mijn werk geworden en als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je eigenlijk niet te werken!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt? 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Op 7 januari 2018 werd onze 2e dochter Florine geboren, dus de eerste maanden van 2018 stonden voor mij in het teken van wennen aan onze nieuwe gezinssituatie, opkrabbelen na een zware...

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?” Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze...

Studiereis Rhodos – Sentido Port Royal Villas & Spa

Studiereis Rhodos – Sentido Port Royal Villas & Spa

2 weken geleden ben ik op studiereis geweest naar Rhodos, om de verschillende Thomas Cook Hotels&Resorts te gaan bezoeken. Wat hebben we veel gezien en wat was het gaaf! We zijn als "studiereisgroep" in 4 subgroepen geplaatst waarmee we een Thomas Cook resort...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mijn top 5 van te bezoeken steden! | pareisbureau - […] de meest mooie steden op de wereld. Nu heb ik natuurlijk lang niet alle steden gezien, maar ik ben…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.