Korting in de webshop en wandelen voor de Hersenstichting!
23 mei 2023

Hoppa, ik val maar meteen met de deur in huis: de komende weken is er veel korting in de webshop! Waarom dat is, leg ik vandaag uit 🙂

De Focus Club

Als je mij al wat langer volgt, wellicht ook op Facebook en/of Instagram, dan weet je misschien dat ik al bijna drie jaar lid ben van de Focus Club. Kim (Ontdek je bestemming) heeft deze club drie jaar geleden opgezet en hierin zitten ongeveer 20 ondernemende dames. We doen allemaal wat we leuk vinden en zijn op onze eigen manier met onze bedrijven bezig. Gedurende de maand zijn er verschillende interessante sessies waar we aan mee kunnen doen. Alle dames hebben een supertof bedrijf en we vinden het dus ook heel erg leuk om elkaar te (onder)steunen in dat wat we doen.

Heroes for Charity

Een van de dames is Simone. Zij is de oprichtster van Heroes for Charity, een supermooi bedrijf waarmee zij challenges organiseert. Iedereen die aan zo’n challenge meedoet daagt zichzelf uit, maar haalt daarmee ondertussen ook geld op voor het goede doel. Vorig jaar heb ik meegedaan aan de wandelchallenge ‘2022 kilometer in 2022’. Dit was een ware challenge voor mij, omdat ik door corona (2x) en een gescheurde enkelband een aantal weken bijna niet heb kunnen wandelen. Ik moest dus steeds meer kilometers per dag wandelen om het nog te kunnen halen. Aan het einde van de rit heb ik de 2022 kilometer helaas niet gehaald, maar ik ben zelf wel veel meer gaan lopen (en dat hou ik nog steeds vol!) Ook heb ik ruim 900 euro opgehaald voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting!

Wandelen voor de Hersenstichting

Een van de andere dames in de Focus Club is Anja. Zij heeft niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hier heeft zij dagelijks last van en het maakt het voor haar moeilijk om haar leven te leiden zoals ze dat het liefst zou willen. Anja zit namelijk vol mooie plannen en is druk bezig met het opzetten van haar bedrijf Anata – Stip op de Horizon.

Samen met Anja hebben nog veel meer mensen een hersenaandoening. Op dit moment al 1 op de 4 Nederlanders en als we niks doen, worden dat er alleen maar meer. De Hersenstichting zet zich in voor iedereen met een hersenaandoening, door te kijken hoe aandoeningen voorkomen en behandeld kunnen worden en door te zorgen dat mensen met een hersenaandoening kunnen meedoen in de samenleving. En samen met de leden van de Focus Club gaan wij ons inzetten voor gezonde hersenen voor Anja en alle anderen! Op 1 juli gaan we een route van 15 kilometer wandelen in de buurt van Austerlitz.

Samen met Anja – livedag Focus Club 2022

Uitverkoop webshop

Wat heeft de webshop-uitverkoop hier dan mee te maken? Van alle bestellingen die de komende weken (tot 1 juli) gedaan worden, doneer ik een deel aan de Hersenstichting:
– 50% van de omzet van reisartikelen
– 1 euro per wijnreisgids
– 5 euro per online wijnreis

De perfecte tijd om iets in de webshop te bestellen is dus NU! Want naast dat jij een leuke reisgadget, online wijnreis of wijnreisgids koopt, doneer je ook direct aan de Hersenstichting. Uiteraard laat ik begin juli ook weten wat er uiteindelijk gedoneerd is aan de Hersenstichting, naar aanleiding van de bestellingen. Wil je niets kopen, maar wel een donatie doen? Dat kan ook: via deze pagina kun je ons steunen. En volg mij vooral via Instagram, want op 1 juli ga ik daar uiteraard verslag doen van onze wandeling!

Let op: de verzending kan iets langer duren dan je misschien gewend bent. Als je jouw bestelling op een bepaalde dag nodig hebt, laat het mij dan weten!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ondernemen vanuit zielsmissie

Ondernemen vanuit zielsmissie

De afgelopen maanden was het hier stil. Eind april ben ik begonnen met mijn nieuwe freelanceklus bij Bookabus en dat vergt tijd en energie. Nieuwe dingen leren, ineens weer ‘voor een ander’ aan het werk zijn. Inmiddels ben ik 2 maanden onderweg en kan ik oprecht...

Nieuwe stappen

Nieuwe stappen

Op mijn social media heb ik afgelopen weken mijn nieuwe stappen gedeeld, maar ik zag dat ik dat hier nog niet gedaan heb. Hierbij dus een korte update van de nieuwe stappen die ik (zelf, maar ook binnen mijn bedrijf) in de afgelopen tijd heb gezet! Personal Touch...

Destination marketing

Destination marketing

Bijna iedereen gaat er vanuit dat ik elke dag wijn drink. De laatste 2 weken, sinds ik mijn nieuwe kantoor heb, hoor ik het nog veel vaker.. Ohh, wat fijn, dan kun je daar mooi wijn drinken! Ik hou zeker van wijn, maar wijn drinken is nu precies wat ik niet doe op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.