OP REIS MET

Wijn & Reizen

Rij jij op een Vespa langs de wijngaarden in de Piemonte, ga je op bezoek bij de wijnboeren in de Elzas of toost jij met een riesling in de Moezel? Misschien zoek je het wel wat verder weg en ga je naar de wijnlanden in Zuid-Afrika… Hoe ziet jouw ideale wijnreis eruit?

AVONTUUR

Wijnreizen

 

Groepswijnreis Elzas

Wij willen jou graag kennis laten maken met dit gebied, daarom nemen wij jou mee naar de Elzas! We bezoeken wijnboeren, maken op bijzondere manieren kennis met de wijngaarden en genieten van alles wat deze regio te bieden heeft. 

Individuele wijnreis Loire

Met deze individuele wijnreis in de Loire maak je kennis met dit mooie (wijn)gebied. Aangezien het een individuele reis is, heb je alle vrijheid om de dagen in te delen zoals jij wenst. Er is daarom geen vast programma. Wil je extra tips of suggesties voor jouw reis? Dat kan uiteraard altijd!

INSPIRATIE

Blogs

 

Wil je meer lezen over de wijngebieden in verschillende landen? Kijk dan eens op mijn blog.

Frankrijk

Wanneer je aan wijn denkt, denk je natuurlijk aan Frankrijk. Laat je verrassen door de traditionele champagne of geniet van een glas wijn bij de wijnboer thuis in de Elzas. Ga met ons mee naar Frankrijk.

Spanje

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. t enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut

Zuid-Afrika

Zuid Afrika is een groot land met een bijzondere en rijke geschiedenis. Mooie landschappen en een interessante cultuur. Dit land moet je bezocht hebben en als je er dan toch bent moet je natuurlijk ook de wijn proeven!

Italië

De meeste wijnen uit Italië worden gemaakt van druivenrassen die je alleen in Italië vindt. De glooiende landschappen maken dit land een perfecte wijnbestemming.