Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?
20 december 2018

Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?”

Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze via internet boeken (want ik moet toch ergens iets aan verdienen..). Ik wil in deze blog proberen antwoord te geven op deze vragen.

Hoe ga jij precies te werk?”

Stel, je wilt graag op vakantie (wie wil dat nou niet?), maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of het internet geeft jou zoveel opties dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt mij dan bellen en je wensen aan mij voorleggen. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar ik kan ook op een moment dat het jou goed uitkomt bij je langskomen.

Door de vragen die ik je stel krijg ik een beeld van wat je leuk vindt en wat je vakantiewensen zijn. Hierna ga ik voor je op zoek naar jouw ideale vakantie, of dit nu een stedentrip, een all inclusive vakantie of luxe rondreis is. Je krijgt van mij een reisvoorstel met maximaal 3 opties. Hier kun je naar kijken en mij aangeven of hier inderdaad jouw vakantie tussen zit. Is dit niet het geval, dan hoor ik heel graag jouw op- en/of aanmerkingen, want daar kan ik weer mee verder! Ik bereken hier uiteraard geen extra kosten voor, je betaalt bij boeking alleen eenmalig € 35,- reserveringskosten. Die reserveringskosten ben je normaal gesproken kwijt aan de organisatie waar je boekt.

Maar wat als je nu al een leuke vakantie gevonden hebt? Dan kan ik ook nog wat voor je betekenen! Ik boek het voor je in en ik hou contact met de leverancier. Je hebt dan toch de persoonlijke service van mijn kant. Ik zorg ervoor dat de reispapieren gecontroleerd worden, dat echt alles klopt. Ook kun je mij bereiken wanneer er ter plaatse iets aan de hand is. Ik help je dan om te zoeken naar een oplossing. Je hebt altijd 1 vast aanspreekpunt; mij 🙂 Je bent dus geen nummer en ik hoef mij niet eerst in te lezen in jouw reis.

Kun jij ook reizen van TUI, Thomas Cook, De Jong Intra vakanties en FOX verre reizen boeken?”

Jazeker! Ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel en zij hebben met een heleboel reisorganisaties afspraken gemaakt, waaronder TUI, Neckermann en FOX. Maar ook Belvilla, Suncamp of Novasol kan ik boeken, dus je kunt ook voor een verblijf op een camping of in een huisje bij mij terecht. Ook werken wij met veel lokale organisaties, omdat zij het land natuurlijk veel beter kennen. Zo kan ik echt jouw reis op jouw manier samenstellen! En Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dus je gaat met een goed gevoel op reis.

Dit sluit ook aan op de vraag of ik dan duurder ben dan wanneer je via internet boekt “omdat ik er ook aan moet verdienen”: nee, want er zijn ook financiële afspraken gemaakt met deze organisaties. Ik hoef er dus niets extra’s op te zetten om wat te verdienen.

Kortom, voordelen genoeg! Wil je weten of ik ook wat voor jou kan betekenen? Bel, mail of app me even!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Waarom “Pareisbureau”?

Waarom “Pareisbureau”?

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik mijn bedrijf “Pareisbureau” genoemd heb. Het heeft een bijzondere schrijfwijze en ik boek natuurlijk niet alleen maar reizen naar Parijs... Waarom dan toch de naam Pareisbureau? Jaren geleden, toen ik weer een van de vele...

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt? 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Op 7 januari 2018 werd onze 2e dochter Florine geboren, dus de eerste maanden van 2018 stonden voor mij in het teken van wennen aan onze nieuwe gezinssituatie, opkrabbelen na een zware...

Studiereis Rhodos – Sentido Port Royal Villas & Spa

Studiereis Rhodos – Sentido Port Royal Villas & Spa

2 weken geleden ben ik op studiereis geweest naar Rhodos, om de verschillende Thomas Cook Hotels&Resorts te gaan bezoeken. Wat hebben we veel gezien en wat was het gaaf! We zijn als "studiereisgroep" in 4 subgroepen geplaatst waarmee we een Thomas Cook resort...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.