Studiereis Rhodos – Sentido Port Royal Villas & Spa
15 juni 2018

2 weken geleden ben ik op studiereis geweest naar Rhodos, om de verschillende Thomas Cook Hotels&Resorts te gaan bezoeken. Wat hebben we veel gezien en wat was het gaaf!

We zijn als “studiereisgroep” in 4 subgroepen geplaatst waarmee we een Thomas Cook resort toebedeeld kregen. Ik zat in de groep Sentido. We hebben over dit resort een presentatie gegeven en een blog geschreven. De blog (geschreven samen met Daphne Bode) wil ik hier met jullie delen:

De kleinste details, gezond en gevarieerd eten, bewegen, maar daarnaast ook nog een echt vakantiegevoel op een prachtige locatie; dat is Sentido! Inmiddels zijn er 57 resorts verspreid over 7 landen. Ga met vrienden, de kinderen of ga er juist eens lekker met z’n tweetjes tussenuit. Wil je echt van de rust genieten en even geen kinderen om je heen hebben? Er zijn ook adults only Sentido accommodaties, zoals bijvoorbeeld Sentido Port Royal Villas & Spa op Rhodos. Dit is zelfs het beste Sentido hotel wereldwijd!

 

‘s Morgens uitgerust en op je gemak wakker worden met daarbij prachtig uitzicht, dat is echt vakantie. Een wekker zetten voor het ontbijt? Dat hoeft bij een Sentido accommodatie niet. Je kunt hier ontbijten tot 12 uur. Na een heerlijk ontbijt ontspan je bij het zwembad of op het strand. Veel kamers hebben zelfs een eigen zwembad, zodat j

e direct na het opstaan een lekkere duik kunt nemen. Of trek je nog wat baantjes net voordat je gaat slapen? Het kan allemaal, want jouw eigen zwembad heeft geen openingstijden.

Actief blijven is bij Sentido ook geen enkel probleem. Doe je mee met aqua fit? Of is yoga meer jouw ding? Jezelf terugtrekken in de fitnessruimte is ook mogelijk. Na inspanning komt ontspanning en boek je een behandeling in de spa. Ga je voor een heerlijke massage of ga je even lekker in de sauna relaxen?

Goed eten is belangrijk in de Sentido accommodaties. Alles wordt vers bereid en ook aan mensen die speciale wensen hebben wordt aandacht besteed. Ben je vegetariër of heb je een allergie? Geen probleem, geef het aan en er wordt voor je gezorgd. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker wijntje. Deze kun je tijdens de wijnproeverij zelf uitkiezen.

‘s Avonds, na het heerlijke diner, ga je met vernieuwde geest en een goed gevulde maag naar bed. Je slaapt als een roos op een kussen dat je zelf hebt gekozen uit het kussenmenu. En tegenwoordig wel zo belangrijk: de wifi is gratis, dus de vakantiefoto’s kunnen ook gelijk online.

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Waarom “Pareisbureau”?

Waarom “Pareisbureau”?

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik mijn bedrijf “Pareisbureau” genoemd heb. Het heeft een bijzondere schrijfwijze en ik boek natuurlijk niet alleen maar reizen naar Parijs... Waarom dan toch de naam Pareisbureau? Jaren geleden, toen ik weer een van de vele...

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt? 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Op 7 januari 2018 werd onze 2e dochter Florine geboren, dus de eerste maanden van 2018 stonden voor mij in het teken van wennen aan onze nieuwe gezinssituatie, opkrabbelen na een zware...

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?” Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.