Een nieuwe huisstijl en een nieuw logo voor Personal Touch Travel!
6 oktober 2017

Personal Touch Travel bestaat inmiddels ruim 10 jaar. In die 10 jaar heeft Personal Touch Travel het logo met de blauwe wereldbol gehad, zoals jullie deze ook regelmatig op mijn website, Facebookpagina en uiteraard in de bevestigingen en reispapieren tegen kwamen. Nu is het tijd voor iets anders!

Wij hebben op 22 september al een voorproefje gehad tijdens onze leveranciersdag en sinds deze week is het “out in the open”: de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo van Personal Touch Travel!

Het nieuwe logo staat voor de verschillende reizen die je bij mij kunt boeken; van een stedentrip tot een prachtige natuurreis en van heerlijk relaxen op het strand tot een avontuurlijke reis. Dit komt terug in de icoontjes van het nieuwe logo. Dit alles in wereldse kleuren, want mijn klanten gaan de hele wereld over!

Uiteraard blijft mijn service hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat ik jóuw ideale reis samenstel en niet de reis die de buren zo geweldig vonden. We kunnen het uiteraard als inspiratie gebruiken, maar het moet wel jóuw reis worden!

Dus: een nieuwe huisstijl en een nieuw logo, maar zeker geen nieuwe aanpak. Ik blijf mijn best doen om jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl vinden. Laten jullie het me weten in een reactie?

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Waarom “Pareisbureau”?

Waarom “Pareisbureau”?

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik mijn bedrijf “Pareisbureau” genoemd heb. Het heeft een bijzondere schrijfwijze en ik boek natuurlijk niet alleen maar reizen naar Parijs... Waarom dan toch de naam Pareisbureau? Jaren geleden, toen ik weer een van de vele...

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt? 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Op 7 januari 2018 werd onze 2e dochter Florine geboren, dus de eerste maanden van 2018 stonden voor mij in het teken van wennen aan onze nieuwe gezinssituatie, opkrabbelen na een zware...

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?” Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.