Disneyland Parijs – where dreams come true!
23 mei 2017
Disneyland Parijs – 19 t/m 21 mei 2017

Een maand of 2 geleden zag ik een wedstrijd voorbij komen van Disney Stars (voor reisagenten) waarmee je een VIP weekend kon winnen naar Disneyland. Disneyland bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt gevierd!

We moesten een foto maken met fotoprops die in de TravelPro stonden om Disneyland te feliciteren met dit 25-jarig bestaan, dus daar zijn we heel enthousiast mee aan de slag te gaan. ‘s Avonds om 23u stonden we alle fotoprops uit te knippen en de dag erna hebben we met z’n drietjes een ontzettend leuke foto gemaakt. Martijn heeft verschillende decorpanelen staan en pakken liggen in het Disneythema. Elise had een mooie prinsessenjurk aan, ik had mezelf in een Sneeuwwitjepak gehesen en Martijn was Dopey. Het was erg leuk om de foto te maken!

En wat nog leuker was… Een paar weken later hoorden we dat we de winnaars waren van het VIP weekend! Hoe gaaf was dat! Nu konden we gaan voorbereiden en we mochten zelfs nog 2 anderen meenemen naar Disneyland. We hebben Niek en Ellen hiervoor gevraagd en ze vonden het ontzettend leuk!

Afgelopen weekend was het dan zo ver, we gingen naar Disneyland! En dat niet alleen, we verbleven ook nog eens in het Disneyland Hotel! Na het inchecken zijn we in “It’s a small world” geweest. Dat was voor dat weekend de eerste, maar zeker niet de laatste keer… 😉 Elise vond het prachtig in het bootje en keek haar ogen uit. Voor vrijdagavond was er al gereserveerd bij Inventions en mochten we met Disneyfiguren eten. Wat een ontzettend leuke avond! Elise vond het in het begin nog erg spannend, maar uiteindelijk heeft ze nog met Mickey gespeeld en hem een “high five” gegeven. Erg mooi om te zien!

Zaterdagochtend was er een bijeenkomst voor reisagenten in het Convention Center van Hotel New York. Hier heb ik informatie gekregen over Disneyland, over het 25-jarig bestaan en over de verschillende opties die we als reisagenten kunnen aanbieden. Daarnaast kregen we nog tips over de verschillende shows en parades die op dit moment te zien zijn. Na deze bijeenkomst kregen we VIP Fastpassen voor de rest van het weekend (super handig, we hebben bijna niet meer in de rij hoeven staan!!) en kregen we VIP bandjes voor de show ‘s avonds (Illuminations). Erg gaaf! Ik ben na de bijeenkomst nog mee geweest met de hoteltour. We hebben Sequoia Lodge en Santa Fe bezocht. Erg leuk om de hotels en de verschillende kamers van binnen te zien en uitleg te krijgen van een medewerker van het hotel. Ook werd hotel Cheyenne nog bezocht, maar ik ben na het bezoeken van de eerste 2 hotels terug gegaan naar het park. Elise moest nog even naar bed, dus het was wel fijn als ik die ook nog even zou zien.

Om half 6 hebben we de parade gekeken en om 18u werden we verwacht in Auberge de Cendrillon om met prinsessen te gaan eten! Erg leuk om te zien dat er zelfs Nederlandse prinsessen langs kwamen. Elise vond het soms wat spannend, maar uiteindelijk heeft ze handtekeningen en handjes van de prinsessen gekregen. Ze gaf enkele prinsessen zelfs een dikke knuffel!

Zaterdagavond heb ik samen met Martijn de show Illuminations bekeken. Wat een ontzettend gave show!! Ik had veel kippenvelmomenten. Het is echt een aanrader om deze show te gaan kijken! Niek en Ellen hadden de show vrijdagavond al gezien, die hadden ook al gezegd dat het een hele mooie show is.

Zondag kon Elise tijdens het ontbijt nog een keer knuffelen met Mickey, want die stond bij het restaurant. Daarna zijn we naar Mickey and the Magician geweest, waarvan ze tijdens de bijeenkomst ook al hadden gezegd dat het een prachtige show was. Dat was het zeker! Deze show draait nog tot en met 3 september, dus mocht je voor die tijd nog in Disneyland (het Studios Park) zijn, ga deze show zeker bekijken! Elise keek ook haar ogen uit.

Na de lunch was het helaas weer tijd om naar Nederland te gaan. Maar wat wás het leuk. We hebben ontzettend genoten, het was een weekend om nooit meer te vergeten! Wat mij dit weekend opviel was dat alle medewerkers ontzettend vriendelijk waren. Ook viel het op dat de Disneyfiguren weer veel in beeld waren, in het hotel maar ook in het park zelf. Dat vond ik 2 hele positieve punten en het maakte dat we ons nog meer welkom voelden.
Heb jij vragen over Disneyland Parijs? Ik kan je er een heleboel over vertellen, ik raak er niet over uitgepraat! Disneyland Parijs, where dreams come true!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Waarom “Pareisbureau”?

Waarom “Pareisbureau”?

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik mijn bedrijf “Pareisbureau” genoemd heb. Het heeft een bijzondere schrijfwijze en ik boek natuurlijk niet alleen maar reizen naar Parijs... Waarom dan toch de naam Pareisbureau? Jaren geleden, toen ik weer een van de vele...

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt?

2018; welke reizen heb ik gemaakt? 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Op 7 januari 2018 werd onze 2e dochter Florine geboren, dus de eerste maanden van 2018 stonden voor mij in het teken van wennen aan onze nieuwe gezinssituatie, opkrabbelen na een zware...

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Hoe werkt dat eigenlijk, boeken bij een zelfstandig reisadviseur?

Ik krijg nog regelmatig de vraag: “Maar Laura, hoe werk jij dan precies?” Mensen stellen mij met deze vraag eigenlijk meerdere vragen. Ze willen weten hoe ik precies te werk ga, of ik bepaalde reizen van het internet ook kan boeken en of ik duurder ben dan wanneer ze...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.