Meest gestelde vragen over de Valentijnswijnproeverij
19 januari 2021

Gisteren hebben Annet en ik de Wijn & Reizen Valentijnswijnproeverij (piloteditie) over de Elzas gelanceerd. Wat een ontzettend leuke reacties krijgen we van jullie en wat gaaf dat jullie al zo enthousiast bestellen! Ook worden er – uiteraard – een aantal vragen gesteld. De meest gestelde vragen heb ik hieronder voor jullie beantwoord:

Is het een online proeverij?

Ja. Op 8 februari zullen wij de pakketten met de wijnen en alle informatie versturen, zodat ze op tijd zijn voor Valentijnsdag. Ook krijg je de link van een webpagina, hier staat alle informatie op: alle filmpjes waarin wij uitleg geven over hoe je kunt proeven, informatie over de te proeven wijnen en uiteraard meer informatie over de Elzas als wijngebied. Je leert onder andere meer over de geschiedenis, de bezienswaardigheden en een aantal excursies. Wij zullen dus niet live aanwezig zijn bij de proeverij.

Ik kan de wijnproeverij niet op Valentijnsdag (14 februari) doen, is dat erg?

Nee, dat geeft niet! Zoals ik hierboven al heb gemeld, zullen wij niet live aanwezig zijn. De proeverij wordt gedaan met vooraf opgenomen filmpjes, zodat je het op je eigen moment en tempo kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld ook bepaalde dingen nog terug kijken wanneer je iets gemist hebt.

Let op: De Valentijnswijnproeverij is alleen beschikbaar tussen 13 februari en 21 februari. Op 22 februari zal de link niet meer werken.

Ik heb geen partner, kan ik de wijnproeverij ook met een vriend of vriendin doen?

Jazeker! Uiteraard wel met inachtneming van de op dat moment geldende coronaregels.

Kan ik de wijnproeverij ook in mijn eentje doen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Je krijgt 3 flessen wijn van 750ml opgestuurd, dus het is wel handig dat je deze na het proeven vacuüm weg kunt zetten. Heb je nog geen vacuümpompje? In de Deluxe versie krijg je het pompje er ook bij. Normaal kost deze € 14,95, maar wanneer je het direct bij de wijnproeverij bestelt betaal je slechts € 10,-.

Tip: Je kunt de wijnproeverij ook via Teams/Zoom met iemand doen die op een andere locatie is. Laat 1 iemand de pagina openen en deel deze met de rest. Zo kan iedereen op hetzelfde scherm op hetzelfde moment de filmpjes kijken en hebben jullie toch ‘samen’ een avondje gezelligheid.

Wat als ik na de wijnproeverij nog vragen heb over de wijnen?

Wij willen na de proeverij met alle liefde jullie vragen nog beantwoorden. Je kunt deze naar ons mailen en dan zorgen wij ervoor dat je hier antwoord op krijgt.

Wat als ik na de wijnproeverij nog vragen heb over de Elzas als vakantiebestemming?

Ook hier willen wij uiteraard met alle liefde nog antwoord op geven. Stuur even een mail, dan krijg je hier nog antwoord op.

Heb je nog een andere vraag? Stuur mij even een mail of laat een reactie achter. Dan zorg ik ervoor dat jouw vraag beantwoord wordt!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Iets ten zuiden van Dieren vind je Domein Hof te Dieren, wijngaard. Een plek waar passie en vakmanschap samenkomen, dat merk je meteen wanneer Youp Cretier begint te vertellen over zijn wijngaard. Net ten oosten van de Veluwe biedt deze wijngaard een heerlijke plek...

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Wijn is echt niet alleen maar goed als het uit Frankrijk of Italië komt… In Nederland hebben wij namelijk ook mooie wijngaarden en geweldige wijnhuizen waar heerlijke wijn gemaakt wordt! Vorig jaar zijn we met een bus naar Hof van Twente geweest. Er waren meerdere...

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 24 september 2022 zijn we met een supergezellige groep met de bus naar Wijngaard Hof van Twente geweest. Wat begon als 'een leuk idee', werd een supergezellige en inspirerende miniwijnreis naar het altijd mooie en gezellige...

1 Reactie

  1. Bo Du Mongh

    Kan het ook verzonden worden naar België? En hoeveel bedraagt het dan?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.