YES! De wijnreisgids over de Elzas wordt definitief uitgegeven!
26 februari 2021

Wauw, wat een bizarre, bijzondere week heb ik achter de rug… Afgelopen maandag had ik de check-in van de Focus Club, zoals elke maandag. Daar wist ik nog niet zo goed mijn doelen voor deze week te benoemen. Mijn oudste dochter heeft deze week namelijk vakantie, waardoor ik alleen dinsdag volledig kon werken. Mijn enige échte doel: dinsdag een gesprek met Drukkerij/Uitgeverij De Kroon in Olst, samen met Isabel. Wij zouden in gesprek gaan om te kijken of zij iets voor ons zouden kunnen betekenen in het opmaken/vormgeven en uitgeven van onze wijnreisgids over de Elzas. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij onze verwachtingen nog niet direct heel hoog hadden liggen, omdat wij inmiddels weten dat het opmaken en uitgeven van een boek/reisgids niet heel goedkoop is….

De Kroon, Olst

Toch zijn wij afgelopen dinsdag heel open in gesprek gegaan met Renée van Drukkerij De Kroon. Zij had onze teksten al gelezen en dacht direct mee. Ook zijn wij heel open geweest en hebben wij direct aangegeven dat wij onze investering met crowdfunding moeten gaan bekostigen. We hebben een heel leuk gesprek gehad met elkaar en zij zou ons vervolgens mailen met een voorstel. Nadat wij die mail hadden ontvangen is het balletje gaan rollen. Zij vinden het zo’n mooi idee dat ze ons een paar stappen tegemoet willen komen. Renée, mocht je dit lezen: Duizendmaal dank, zo gaaf! Wij hebben vervolgens de crowdfunding opgestart en hebben, ondanks dat er nog niks binnen was, tóch direct akkoord gegeven op het voorstel. Hier konden wij echt geen ‘nee’ op zeggen!

Stand van de crowdfunding – 26 februari 11:30u

Crowdfunding

En hoe bizar is het dan dat de crowdfunding direct als een trein loopt? Iedereen is zo enthousiast, ondanks dat niemand nog weet hoe de wijnreisgids er precies uit gaat zien. Dat maakt het ook wel weer super spannend! Al hebben wij op de teksten al super goede feedback gekregen en weet ik zeker dat het een onmisbare gids wordt voor wanneer je meer informatie wilt over de Elzas als wijngebied. Ik kan ook alvast verklappen dat het een hele handzame gids wordt, die op reis ook makkelijk mee te nemen is. We hebben de crowdfunding zo opgezet dat iedereen bij een donatie van meer dan 20 euro er ook wat voor terugkrijgt: de eerste editie van de wijnreisgids, uiteraard! Hoe hoger de donatie, des te meer cadeautjes je krijgt 😉 Maar natuurlijk is elke donatie meer dan welkom!

Dankbaar

Maar echt, wauw, ik vind het zo gaaf dat er zó enthousiast gereageerd, gedoneerd en gedeeld wordt! Ontzettend bedankt daarvoor! Wij gaan de komende weken gebruiken om de tekst helemaal af te maken, zodat het over een paar weken opgemaakt kan worden. Ik ga mijzelf de komende weken dus even opsluiten 😉 En dan… Hopen wij dat wij heel veel mensen mogen inspireren met informatie over de Elzas als wijngebied! Op naar onze allereerste wijnreisgids!

Wil jij ook alvast een reisgids bestellen? Je kunt via deze link een donatie doen, of mij een bericht sturen!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Iets ten zuiden van Dieren vind je Domein Hof te Dieren, wijngaard. Een plek waar passie en vakmanschap samenkomen, dat merk je meteen wanneer Youp Cretier begint te vertellen over zijn wijngaard. Net ten oosten van de Veluwe biedt deze wijngaard een heerlijke plek...

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Wijn is echt niet alleen maar goed als het uit Frankrijk of Italië komt… In Nederland hebben wij namelijk ook mooie wijngaarden en geweldige wijnhuizen waar heerlijke wijn gemaakt wordt! Vorig jaar zijn we met een bus naar Hof van Twente geweest. Er waren meerdere...

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 24 september 2022 zijn we met een supergezellige groep met de bus naar Wijngaard Hof van Twente geweest. Wat begon als 'een leuk idee', werd een supergezellige en inspirerende miniwijnreis naar het altijd mooie en gezellige...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.