Dankbaar
22 oktober 2020

Vandaag wil ik even kort iets met jullie delen. Gewoon, omdat ik merk dat ik jullie graag een beetje op de hoogte wil houden 🙂

Al ruim 7 maanden zitten we in een gekke rollercoaster. Een kleine 3 maanden geleden besloot ik om mijn reisbureau even “on hold” te zetten. Ik stond continu onder spanning, ik had allerlei ideeën die niet uit de verf kwamen… Ik besloot het anders aan te gaan pakken.

Een kleine 3 maanden geleden: We waren op vakantie met het gezin, een moment van bezinning. Ik ga het anders doen, ik neem even afstand van mijn reisbureau. Mareen wilde mij wel vervangen tot eind december (thanks Mareen, super fijn!). En wat ben ik gaan doen? Ik ben mijn passie gaan volgen. Ik ben gaan doen waar ik echt blij van word en waar ik energie van krijg, want die energie had ik na die intensieve maanden wel nodig!

Happy me – Elzas

Tussenstand? Er is een boek onderweg…!

Inmiddels is het bijna eind oktober. Een tussenstand, waar sta ik nu? 2 weken geleden ging ik met Isabel naar de Elzas op inspectiereis. Wauw, wat was dit gaaf! Ik ga hier binnenkort nog wel wat meer over vertellen. Na weken van voorbereiding kwam het 2 weken geleden allemaal samen. Ik ben in augustus al begonnen met het schrijven van een boek over de Elzas als wijngebied (ja, the word is out!) en 2 weken geleden heb ik nog zoveel meer informatie opgedaan. In de Elzas heb ik Isabel ook gevraagd om mij te helpen met het schrijven van dit boek. Isabel is vinoloog (ja Isabel, nu is het officieel!) en ik weet zeker dat met haar bijdrage ons boek echt heel gaaf gaat worden.

Fietsen in de Elzas

Een groepsreis naar de Elzas!

“Et en plus”: volgend jaar willen wij een deel van deze reis gaan aanbieden als groepsreis. Samen met een groep naar de prachtige Elzas, hoe gaaf is dat? Dan kunnen we nog meer mensen laten zien wat wij hebben mogen beleven. Meer mensen die kunnen genieten van de bijzondere verhalen die de wijnboeren vertellen. En uiteraard genieten van de passie die deze mooie mensen hebben, want dat is zo bijzonder om mee te maken!

Colmar

Wil jij op de hoogte gehouden worden over het boek of over de reis? Laat het mij weten, dan zorg ik dat je als eerste meer weet! Je kunt je ook aanmelden voor mijn Facebookgroep, Wijn & Reizen, daar lees je het laatste nieuws als eerste (en je vindt er al wat posts over de reis naar de Elzas)!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Iets ten zuiden van Dieren vind je Domein Hof te Dieren, wijngaard. Een plek waar passie en vakmanschap samenkomen, dat merk je meteen wanneer Youp Cretier begint te vertellen over zijn wijngaard. Net ten oosten van de Veluwe biedt deze wijngaard een heerlijke plek...

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Wijn is echt niet alleen maar goed als het uit Frankrijk of Italië komt… In Nederland hebben wij namelijk ook mooie wijngaarden en geweldige wijnhuizen waar heerlijke wijn gemaakt wordt! Vorig jaar zijn we met een bus naar Hof van Twente geweest. Er waren meerdere...

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 24 september 2022 zijn we met een supergezellige groep met de bus naar Wijngaard Hof van Twente geweest. Wat begon als 'een leuk idee', werd een supergezellige en inspirerende miniwijnreis naar het altijd mooie en gezellige...

1 Reactie

  1. Isabel

    Zo mooi om te lezen, ik krijg er ook superveel energie van en heb er heel veel zin in!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.