Vertrouwen
19 maart 2020

Je kunt er niet meer omheen, er wordt continu over gesproken en geschreven. Daar waar wij 3 weken geleden nog “gewoon” aan het boeken waren omdat we het idee hadden dat het wel mee zou vallen, ligt nu werkelijk álles plat.

De wereld staat op z’n kop

Scholen zijn gesloten, de horeca is dicht en ook diverse winkels gaan sluiten. Veel van ons hebben zoiets nog nooit meegemaakt. We weten niet wanneer we weer de goede kant op zullen gaan, alles is op dit moment onzeker.

– Reisadvies (Foto: Travelpro)

Uiteraard, gezondheid is het meest belangrijk. Veel sectoren worden getroffen en reizen is in veel gevallen “maar” een luxeproduct. Maar mijn hart ligt in de reisbranche en ook deze branche wordt ontzettend hard getroffen. De hele wereld heeft “code oranje” of “code rood”. Met andere woorden: reizen wordt op dit moment ontraden. Dat is ook wat er gebeurt, er wordt op dit moment niet gereisd. Vliegtuigen staan aan de grond, er geldt een inreisverbod voor heel veel landen. Met alle collega’s doen wij er alles aan om reizigers weer terug naar huis te halen. Wij zijn bezig om alle reizen die op korte termijn staan te annuleren en/of om te boeken. Ook zijn wij bezig om alle reizen van de komende weken in kaart te brengen en – voor zover al mogelijk – duidelijkheid te verkrijgen over de stand van zaken.

Save tourism!

Als reisbranche vragen wij jullie om een gunst: alsjeblieft, annuleer je reis niet, maar boek deze om (indien mogelijk). Wanneer alle vakanties geannuleerd worden zal dit grote gevolgen hebben. En zoals iemand al tegen mij zei: na deze crisis ben je wel toe aan vakantie, toch? 😉

Meerwaarde van een reisadviseur

De afgelopen dagen zijn zwaar geweest. Ik heb alle reizen voor de komende weken moeten annuleren. In plaats van mensen op reis sturen ben ik alleen maar bezig om elke individuele situatie in kaart te brengen; wat is op dit moment de beste optie voor deze klanten? De afgelopen dagen krijg ik verontruste telefoontjes van mensen over hun reis en sommigen willen hun restantbetaling niet meer voldoen. Ik snap de ongerustheid ontzettend goed, maar toch wil ik jullie vragen om ook ons hier een beetje te helpen in plaats van dat we met z’n allen in de paniekmodus schieten. Dat helpt ons allemaal namelijk niet verder. Mocht je specifieke vragen hebben over jouw reis, bel mij alsjeblieft met jouw vragen. Samen vinden we de beste oplossing!

Ik heb inmiddels alle klanten die een reis hebben staan t/m begin mei op de hoogte gebracht en gesproken. Net zo min als de rest van de wereld, kan ik ook geen datum geven waarop de reizen weer doorgang kunnen vinden. Ik probeer jullie vragen uiteraard zo goed mogelijk te beantwoorden en ik bekijk alles per dag. Het verandert allemaal zo snel!

Kijk naar de toekomst!

Ik ben nu bijna 4 jaar zelfstandig reisadviseur en ik vind het een eer dat ik al zoveel mooie reizen voor jullie heb mogen verzorgen. Daar wil ik jullie voor bedanken! Als we straks weer mogen en kunnen reizen hoop ik dat jullie jullie mooie reisvragen weer bij mij neer willen leggen. Heb vertrouwen dat het weer goed komt, dat er weer rust komt in de wereld. Dan kan ik weer doen wat ik het leukste vind: jullie droomreis werkelijkheid laten worden!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Iets ten zuiden van Dieren vind je Domein Hof te Dieren, wijngaard. Een plek waar passie en vakmanschap samenkomen, dat merk je meteen wanneer Youp Cretier begint te vertellen over zijn wijngaard. Net ten oosten van de Veluwe biedt deze wijngaard een heerlijke plek...

Nieuwe stappen

Nieuwe stappen

Op mijn social media heb ik afgelopen weken mijn nieuwe stappen gedeeld, maar ik zag dat ik dat hier nog niet gedaan heb. Hierbij dus een korte update van de nieuwe stappen die ik (zelf, maar ook binnen mijn bedrijf) in de afgelopen tijd heb gezet! Personal Touch...

Reizen, Wijnen & Wandelen event

Reizen, Wijnen & Wandelen event

Aanstaande zondag is het zo ver: het allereerste Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst! Zes enthousiaste ondernemers uit Olst bundelen hun passies. Daarmee willen we jou als bezoeker inspireren, adviseren, maar vooral laten genieten. Samenwerking van Olster...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.