Reizen, Wijnen & Wandelen event
28 maart 2022

Aanstaande zondag is het zo ver: het allereerste Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst! Zes enthousiaste ondernemers uit Olst bundelen hun passies. Daarmee willen we jou als bezoeker inspireren, adviseren, maar vooral laten genieten.

Samenwerking van Olster ondernemers

Tijdens het Reizen, Wijnen & Wandelen event word je geïnspireerd over 4×4 reizen met een unieke pick-up camper van Special Campers. Ook krijg je uitgebreid advies over wijnreizen (door mijzelf ;-)) en kun je heerlijk proeven en kennismaken met Europese wijnen van De Dom úw topSlijter. Na een bezoek aan dit event wandel je voortaan op de perfecte schoen. Nobach Schoenen geeft je namelijk advies over hoe je goed kunt lopen, zonder last te hebben van pijnklachten. Korten Boek en Kantoor laat je dromen over de mooiste bestemmingen met hun boeken en tijdschriften. Het dorp Olst ligt in Salland, tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Proeftuin van Salland en Brasserie Op Duur zullen je naast een heerlijke kop koffie of thee ook culinair verrassen uit onze Sallandse streek.

3 april: 11:00u – 17:00u

Gratis entree

Het mooie is: de entree is gratis, je hoeft je niet van tevoren aan te melden en parkeren kan ook geheel kosteloos. Geen redenen meer om niet te komen dus 😉 Wij zien je aanstaande zondag heel graag tussen 11:00u en 17:00u aan De Meente 19 in Olst!

Winacties 

Wij hebben er superveel zin in om jullie te ontmoeten! En daarom hebben we in de afgelopen dagen een aantal winacties online gezet. Je kunt tot en met woensdag 30 maart 12:00u meedoen. Woensdagavond 30 maart worden de winnaars bekendgemaakt. Mocht jij een van de prijzen winnen, dan kun je deze tijdens het event ophalen. De winacties vind je via onderstaande links:
– Winactie Wijn & Reizen
– Winactie Nobach Schoenen
– Winactie Korten Boek & Kantoor
– Winactie Special Campers
– Winactie Proeftuin van Salland / Brasserie Op Duur
Winactie De Dom úw topSlijter

Wil je nog wat meer informatie over het event? Dan kun je terecht op de website van Special Campers. Of stuur mij een bericht, dan beantwoord ik jouw vraag.

Zien wij jou aanstaande zondag 3 april op het Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst?

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Ontdek de grootste ommuurde wijngaard van Nederland

Iets ten zuiden van Dieren vind je Domein Hof te Dieren, wijngaard. Een plek waar passie en vakmanschap samenkomen, dat merk je meteen wanneer Youp Cretier begint te vertellen over zijn wijngaard. Net ten oosten van de Veluwe biedt deze wijngaard een heerlijke plek...

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Wijn is echt niet alleen maar goed als het uit Frankrijk of Italië komt… In Nederland hebben wij namelijk ook mooie wijngaarden en geweldige wijnhuizen waar heerlijke wijn gemaakt wordt! Vorig jaar zijn we met een bus naar Hof van Twente geweest. Er waren meerdere...

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Interview met… Ilse Visscher van wijngaard Hof van Twente

Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 24 september 2022 zijn we met een supergezellige groep met de bus naar Wijngaard Hof van Twente geweest. Wat begon als 'een leuk idee', werd een supergezellige en inspirerende miniwijnreis naar het altijd mooie en gezellige...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.