Terugblik + mijn nieuwe webshop!
12 mei 2020

“If you can dream it, you can do it!” – Walt Disney

Terugblik op de afgelopen 2 maanden

Inmiddels is het precies 2 maanden geleden dat mijn man jarig was. 12 maart, de dag waarop wij “gezellig” met z’n tweetjes gingen lunchen bij Bökkers Mölle in Olst. Echt gezellig werd het uiteindelijk niet: Martijn was druk aan het bellen (toen werkte hij nog als head of International Office bij Tio; erg internationaal georiënteerd dus…). Ondertussen kreeg ik binnen een paar uur meerdere mails over reizen die waarschijnlijk niet door zouden gaan. Op dat moment kwam de ernst van de huidige situatie echt bij ons binnen.

We zijn nu precies 2 maanden verder. Ik kijk terug op een intensieve periode, waarin de eerste weken heel erg chaotisch waren. Elk uur kwam er wel een nieuwe mail, elk uur kwam er weer een nieuwe update binnen. De eerste weken wisten we met z’n allen niet wat ons overkwam. Mijn werk bestond niet meer uit het uitzoeken van mooie reizen, maar mijn werk bestond (en bestaat nog steeds) uit het omboeken en annuleren van de reizen die ik maanden geleden met veel liefde heb uitgezocht. Waar haal je op zo’n moment dan je energie vandaan?

Webshop!

Vorig jaar liep ik al rond met het idee om een webshop in reisartikelen te beginnen, maar uiteindelijk heb ik met dat idee niets gedaan. Een paar weken geleden hoorde ik de zin: “Als we straks uit deze crisis zijn, hoe wil jij dan terugkijken op deze periode?” Dat heeft mij aan het denken gezet. Wil ik continu medelijden met mijzelf hebben gehad, omdat ik niet kon doen wat ik het liefste doe? Wil ik alleen maar in het zonnetje hebben gezeten en zitten balen dat ik continu reizen moet annuleren? Nee! Ik wil – ondanks alle narigheid – niet negatief terugkijken op deze periode. Ik wil dat het een periode is waarin ik mijzelf heb ontwikkeld, waarin ik wat heb gedaan met mijn dromen.

Kim kwam afgelopen week de spullen van de webshop brengen.

Een van deze dromen was het opzetten van een webshop en deze droom heb ik nu – zoals je wellicht al hebt gezien – gerealiseerd! Ik heb de webshop van Kim overgenomen, dus vanaf nu kun je in mijn webshop super leuke reisartikelen vinden. Dream now, travel later; reizen is nu nog niet mogelijk, maar dromen kan wel! En hoe kan dat beter dan met super leuke reisaccessoires?
En nee, nu ga ik niet rustig achterover hangen, want vanaf 1 juni kun je nog een nieuw gedeelte op mijn website verwachten… Dat stukje houd ik alleen nog even geheim 😉 Daarover dus later meer!

Ik ben ontzettend benieuwd wat je van mijn webshop vindt! Laat je het mij weten?
Kom vooral ook af en toe terug, want ik zorg ervoor dat er elke keer weer wat nieuws te vinden is. Uiteraard heeft het allemaal te maken met reizen 🙂 Ik heb ideeën genoeg, maar ik ben ook wel benieuwd wat jij heel graag terug zou willen zien in mijn webshop?

En kun jij nog wel wat gave reisinspiratie gebruiken in de vorm van een boek, omdat je het reizen zo mist? Ik kijk regelmatig in dit gave boek van Trotter Reizen; Een wereld om te ontdekken. Dit boek is een reis op zich!

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Korting in de webshop en wandelen voor de Hersenstichting!

Korting in de webshop en wandelen voor de Hersenstichting!

Hoppa, ik val maar meteen met de deur in huis: de komende weken is er veel korting in de webshop! Waarom dat is, leg ik vandaag uit 🙂 De Focus Club Als je mij al wat langer volgt, wellicht ook op Facebook en/of Instagram, dan weet je misschien dat ik al bijna drie...

Ondernemen vanuit zielsmissie

Ondernemen vanuit zielsmissie

De afgelopen maanden was het hier stil. Eind april ben ik begonnen met mijn nieuwe freelanceklus bij Bookabus en dat vergt tijd en energie. Nieuwe dingen leren, ineens weer ‘voor een ander’ aan het werk zijn. Inmiddels ben ik 2 maanden onderweg en kan ik oprecht...

Nieuwe stappen

Nieuwe stappen

Op mijn social media heb ik afgelopen weken mijn nieuwe stappen gedeeld, maar ik zag dat ik dat hier nog niet gedaan heb. Hierbij dus een korte update van de nieuwe stappen die ik (zelf, maar ook binnen mijn bedrijf) in de afgelopen tijd heb gezet! Personal Touch...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.