Dromen
22 oktober 2019

Elke maand schrijf ik een blog voor Business Moms. Ik wil jullie hierbij mijn laatste blog voor Business Moms laten lezen, omdat ik gewoon heel blij ben met waar ik nu ben!

Vorige week was ik op LinkedIn een beetje aan het scrollen. Misschien ken je het wel; je bekijkt wat berichten die jouw connecties hebben gedeeld, je ziet mensen die je niet kent op deze berichten reageren, je checkt hun profiel en voor je het weet zit je een lijst met “aanbevolen connecties” door te kijken. Herkenbaar?

5 jaar geleden…

Ik weet nog goed dat ik dit een jaar of 4/5 geleden ook regelmatig deed. Niet alleen op LinkedIn, maar ook op Facebook. Ik zag mensen die werkzaam waren in de reiswereld, ik bekeek pagina’s van reisorganisaties en zag de mooiste reisfoto’s en -verhalen langskomen. En tsja, dan was ik jaloers… Jaloers dat zij zich dagelijks bezig mochten houden met iets wat mij zó leuk leek, iets waar mijn hart sneller van ging kloppen en waar mijn gevoel van zei dat het bij mij zou passen… Op dat moment leek dat voor mij onbereikbaar, want wanneer je afwijzing na afwijzing krijgt kan dat geloof en dat vertrouwen wel eens verdwijnen.

En nu… 🙂

Nu zijn we een paar jaar verder en ben ik zelf één van deze mensen. Zoals jullie eerder al konden lezen kostte het wat tijd, maar inmiddels mag ik mij dagelijks bezighouden met dat wat ik het allerleukst vind om te doen; de meest passende reis vinden voor mijn klanten. En van klanten hoor ik zoveel positieve reacties op wat ik voor ze doe, dat mij dat ook echt vertrouwen geeft. Ik geef toe, mijn werk is niet alleen maar leuk (jullie hebben het nieuws vast ook gelezen over Thomas Cook/Neckermann… Drama!) maar dat heeft elk bedrijf.

Op het moment dat ik deze kans met beide handen aangreep zei ik tegen mijn man: “Maar wat als ik nu al jaren tegen iedereen verkondig dat dit is wat ik wil, maar na een tijdje blijkt dit toch niet mijn droombaan te zijn?” Ik was zo bang om mijn gevoel te volgen dat ik aan alles begon te twijfelen. Voorheen maakte ik namelijk een heleboel beslissingen op basis van mijn verstand. Dat heeft alleen niet altijd goed uitgepakt.

Vertrouw op je gevoel

Inmiddels weet ik dat mijn gevoel juist is, dat ik meer kan en mag vertrouwen op mijn gevoel. Niet alleen in mijn werk, maar in mijn hele leven. Het geeft rust en vertrouwen. Ik zit nu zo op mijn plek, het klopt gewoon. Er zijn natuurlijk altijd leerpunten en ook ik durf nog niet altijd te vertrouwen dat mijn dromen werkelijkheid worden. Toch weet ik dat het kan, want 1 van mijn grootste dromen is nu werkelijkheid!

Ik ben wel benieuwd hoe jullie dat doen; doen jullie veel op gevoel of juist meer vanuit je verstand? En heb jij er vertrouwen in dat je jouw dromen werkelijkheid kunt laten worden en jouw doelen kunt bereiken?

Blog op de website van Business Moms

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Ondernemen vanuit zielsmissie

Ondernemen vanuit zielsmissie

De afgelopen maanden was het hier stil. Eind april ben ik begonnen met mijn nieuwe freelanceklus bij Bookabus en dat vergt tijd en energie. Nieuwe dingen leren, ineens weer ‘voor een ander’ aan het werk zijn. Inmiddels ben ik 2 maanden onderweg en kan ik oprecht...

Nieuwe stappen

Nieuwe stappen

Op mijn social media heb ik afgelopen weken mijn nieuwe stappen gedeeld, maar ik zag dat ik dat hier nog niet gedaan heb. Hierbij dus een korte update van de nieuwe stappen die ik (zelf, maar ook binnen mijn bedrijf) in de afgelopen tijd heb gezet! Personal Touch...

Reizen, Wijnen & Wandelen event

Reizen, Wijnen & Wandelen event

Aanstaande zondag is het zo ver: het allereerste Reizen, Wijnen & Wandelen event in Olst! Zes enthousiaste ondernemers uit Olst bundelen hun passies. Daarmee willen we jou als bezoeker inspireren, adviseren, maar vooral laten genieten. Samenwerking van Olster...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.