Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagtocht Domein Hof te Dieren, wijngaard

30 september 2023 @ 10:30 - 16:00

€44,95

Zaterdag 30 september gaan we met een bus van Ensink Personenvervoer naar Dieren! Tijd voor een gezellige middag met een heerlijke lunch, een rondleiding en uiteraard een wijnproeverij bij Domein Hof te Dieren, wijngaard. En hoe fijn is het dat we met de bus gaan? Zo kun je ook echt genieten van de wijnen die je ter plaatse proeft en hoef je je geen zorgen te maken dat je nog terug moet rijden. Schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Opstappen kan in Wijhe, Olst en Deventer. Vanuit daar rijden we in 1 keer door naar Dieren. Indicatie van de tijden: vertrek rond 10.30u uit Wijhe (eerste opstapplek), retour rond 16.00u.

Tijdens de lunch is er onder andere keuze uit meerdere luxe broodjes, verschillende soorten brood, roomboter, vleeswaren, Hollandse en Franse kaas, zoet broodbeleg, rauwkost en iets te drinken. Helaas geen kroketten 😉 Een vegetarische lunch is mogelijk!
De rondleiding bestaat onder andere uit informatie over (nieuwe) druivenrassen, de historie van het landgoed, de unieke locatie en ligging van de wijngaard. Ook worden er – natuurlijk – meerdere wijnen geproefd!
Totale duur van het bezoek: ongeveer 3 uur. Na afloop is het mogelijk om een aantal lekkere wijnen mee te nemen.

Na deze gezellige middag rijden we weer terug naar Deventer, Olst en Wijhe.

De dagtocht gaat definitief door!
Om deel te nemen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
10:30 - 16:00
Kosten:
€44,95

Organisatoren

Wijn & Reizen
De Dom úw Topslijter
Ensink Personenvervoer

Locatie

Domein Hof te Dieren, wijngaard
Oude Arnhemsestraatweg 16
Dieren, 6953 AX
+ Google Maps

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Meer evenementen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.