Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagtocht Hof van Twente

24 september 2022 @ 10:30 - 17:00

€39,95

Zet ‘m snel in je agenda en schrijf je in via onderstaand formulier: zaterdag 24 september gaan we met een bus van Ensink Personenvervoer naar Bentelo! Tijd voor een gezellige middag met een rondleiding en uiteraard een wijnproeverij bij wijngaard Hof van Twente! En hoe fijn is het dat we met de bus gaan? Zo kun je ook echt genieten van de wijnen die je ter plaatse proeft en hoef je je geen zorgen te maken dat je nog terug moet rijden.

Opstappen kan in Wijhe (10:45u), Olst (11:00u) of Deventer (11:30u). Vanuit daar rijden we in 1 keer door naar Bentelo.

Twentewijnarrangement met warm welkom: we worden ontvangen met koffie, thee en een Twentse lekkernij. Vervolgens nemen we een kijkje in de wijngaard, de wijnmakerij, de wijnkelders en genieten we van een wijnproeverij, bestaande uit 5 proefwijnen, water, stokbrood met kruidenboter, een dip en een heerlijke Tapasplank van Twentse lekkernijen.
Uiteraard is er de mogelijkheid om een aantal lekkere wijnen mee te nemen na afloop.

Na deze gezellige middag rijden we weer terug naar Deventer, Olst en Wijhe.

Let op: om deel te nemen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn.

Gegevens

Datum:
24 september 2022
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€39,95

Organisatoren

Wijn & Reizen
De Dom úw Topslijter
Ensink Personenvervoer

Locatie

Wijngaard Hof van Twente
Suetersweg 2a
Bentelo, 7497MZ Nederland
+ Google Maps

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Meer evenementen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.