Studiereis Zuid-Afrika – vertrek over 1,5 week!
28 februari 2019

Zoals jullie wellicht weten mag ik over 1,5 week, op uitnodiging van South African Tourism, mee op studiereis naar Zuid-Afrika! Het is voor mij een droom die uitkomt!

Maar wat gaan we eigenlijk doen tijdens zo’n studiereis? Veel mensen denken dat ik heerlijk een weekje op vakantie ga. Ik ben echt de laatste die zegt dat een studiereis vervelend is (;-)), maar het is geen vakantie. De bedoeling is dat ik een deel van het land ga ervaren, accommodaties bezoek en ondertussen bekijk wat bij welke klant past. Met als doel om mijn klanten nog beter te kunnen adviseren! Ik heb vorig jaar tijdens mijn eerste studiereizen gemerkt dat dit echt een heel mooi middel is om een goed beeld te krijgen van de bestemming.

Maar nu terug naar Zuid-Afrika. Inmiddels hebben we het (voorlopige) studiereisprogramma gekregen en dat ziet er gaaf uit! We vliegen naar Kaapstad en zullen daar de eerste dagen verblijven. We gaan uiteraard naar de Tafelberg, we zullen Boulders Beach bezoeken en we gaan dineren aan het Victoria & Alfred Waterfront. Ook zullen we naar een Wine Estate gaan, want de omgeving van Kaapstad staat uiteraard bekend om de heerlijke wijnen en de prachtige wijnroutes.

Nadat we Kaapstad en omgeving hebben bekeken vliegen we naar Port Elizabeth. Hier zullen we de rijke historie van de stad ontdekken door middel van “Route 67”. Ook zullen we een bezoek brengen aan het Shamwari Game Reserve, waar we 2 game drives zullen doen en accommodaties zullen bezoeken.

En dit allemaal in slechts een week tijd! Wat een gaaf vooruitzicht… Nog 1,5 week voordat we vertrekken. Uiteraard kunnen jullie mij tijdens de studiereis volgen op Facebook of Instagram, waar ik hopelijk heel veel mooie foto’s zal posten!

Ben jij wel eens in Zuid-Afrika geweest? Wat vond jij het meest mooie of bijzondere wat je bezocht hebt?

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets in de reisbranche’ wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme vele reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!
Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

Lees meer

Waarom ik soms toch verdrietig en boos ben…

Waarom ik soms toch verdrietig en boos ben…

Disclaimer: Ik moet even stoom afblazen 😉  Lees je liever een verhaal over hoop en kansen, lees dan alleen de laatste alinea! #stoomuitmijnoren 😉 Half november. 8 maanden na de start van de coronacrisis. Dat wat niemand ooit voor ogen had gehouden gebeurde tóch,...

2 onbekende wijnlanden die het bezoeken waard zijn

2 onbekende wijnlanden die het bezoeken waard zijn

Als je aan wijn denkt, denk je aan Frankrijk, Italië en Spanje. Misschien denk je ook wel aan Duitsland, Portugal of Zuid-Afrika. Maar wist je dat er in heel veel landen wijn gemaakt wordt? Ik wil jullie meenemen naar 2 onbekende wijnlanden die ook zeker het bezoeken...

Vertrouwen

Vertrouwen

Je kunt er niet meer omheen, er wordt continu over gesproken en geschreven. Daar waar wij 3 weken geleden nog "gewoon" aan het boeken waren omdat we het idee hadden dat het wel mee zou vallen, ligt nu werkelijk álles plat. De wereld staat op z'n kop Scholen zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.